Ferie i Ungarn

Ferie i Ungarn

Ferielejligheder udlejes i Ungarn ved Balatonsøen, ikke langt fra Balaton Füred i byen Lovas. Huset ligger ca. 2 km. fra søen

ungarn

en 3 værelset til 4 (5) personer. Køkken med bl.a. 2 kogeplader og miniovn, emhætte, køleskab og kaffemaskine. Lille stue hvor der er tv m/ dvdafspiller, 2 toiletter, 2 baderum, 2 soveværelser med dobbeltsenge, kommoder og aircondition, hvor der i det ene værelse er en sovesofa til 1 person.

ungarn1

en 1-værelset til 2 (3) personer med aircondition. Tekøkken med 2 kogeplader, miniovn, emhætte, kaffemaskine og køleskab. Dobbeltseng (af 2 enkelt madrasser) sovesofa til 1 person. Spisebord med 3 stole, tv med dvdafspiller, kommode.

I begge lejligheder vil der være sengelinned og håndklæder (Håndklæder skiftes, et lille og et badehåndklæde)

Der er til hvert bad sat varmtvandsbeholder op, Så de kan tændes/slukkes i egen lejlighed

Ferielejligheder udlejes i Ungarn ved Balatonsøen, ikke langt fra Balaton Füred i byen Lovas. Huset ligger ca. 2 km. fra søen

For kontakt skriv her på siden eller ring 40962749

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked (skal udfyldes)

Comments are closed.

  • Velkommen

    Anlægsgartner Brian Stølegaard er et anlægsgartnerfirma der laver vedligehold af haver og anlæg, desuden beskæring, hækklipning og træfældning, flise og belægningsarbejde, om og anlægning af græsplæner, opfører trapper og størremure, sælger og vedligeholder kontorbeplantning og almindelig beplantning, private og erhverv kunder i 100 km omkreds fra Vejen Centrum. Derudover udfører vi snerydning og saltning til lokale private og erhverv i Vejen. Kontakt os hvis du vil vide mere, eller hvis du vil modtage et uforpligtende tilbud.
  • Stay Connected

Copyright - 2017