Nyheder

Tidslinjebilleder

Hos Anlægsgartner Brian Stølegaard – er hele vores team bedst muligt uddannet, med en god kombination af en masse erfaring i branchen. Derfor..

10 likes, 0 comments2 weeks ago

Billeder fra Anlægsgartner Brian Stølegaards opslag

Så fik Karina Hansen bestået svendeprøven med et flot 10 tal, så stort tillykke herfra . Karina har heldigvis valgt at blive ved os Hendes..

47 likes, 4 comments1 month ago

☀️Anlægsgartner Brian Stølegaard. Vi har samlet lidt af det bedste i en præsentationsvideo. Håber i vil se den & del gerne. Husk lyd..

11 likes, 0 comments1 month ago

Billeder fra Anlægsgartner Brian Stølegaards opslag

Lige et projekt med espalie op af en mur i Vejen. Det er 3 æbletræ, med høsten fordelt hen over efteråret.

8 likes, 0 comments1 month ago

Tidslinjebilleder

Skal haven piftes op? eller planlægger du den helt store make-over ? Hos Anlægsgartner Stølegaard – har vi over 15 års erfaring – hvilket..

11 likes, 0 comments1 month ago

Comments are closed.

  • Velkommen

    Anlægsgartner Brian Stølegaard er et anlægsgartnerfirma der laver vedligehold af haver og anlæg, desuden beskæring, hækklipning og træfældning, flise og belægningsarbejde, om og anlægning af græsplæner, opfører trapper og størremure, sælger og vedligeholder kontorbeplantning og almindelig beplantning, private og erhverv kunder i 100 km omkreds fra Vejen Centrum. Derudover udfører vi snerydning og saltning til lokale private og erhverv i Vejen. Kontakt os hvis du vil vide mere, eller hvis du vil modtage et uforpligtende tilbud.
  • Stay Connected

Copyright - 2017