Nyheder

Her er et lille sjovt projekt. En kunde som skulle have lavet en strand ved hans sø. Så går du også og drømmer om den perfekte have? Så..

9 likes, 0 comments1 week ago

Billeder fra Anlægsgartner Brian Stølegaards opslag

Her er et lille sjovt projekt. En kunde som skulle have lavet en strand ved hans sø.

38 likes, 0 comments3 weeks ago

Fik en god nyhed her til morgen 🙂 Vil gerne ønske Karina Hansen tillykke med familieforøgelsen 🙂 Karina fortsætter frem til vinter ufortrødent..

8 likes, 0 comments1 month ago

Tidslinjebilleder

Hos Anlægsgartner Brian Stølegaard – er hele vores team bedst muligt uddannet, med en god kombination af en masse erfaring i branchen. Derfor..

11 likes, 0 comments2 months ago

Billeder fra Anlægsgartner Brian Stølegaards opslag

Så fik Karina Hansen bestået svendeprøven med et flot 10 tal, så stort tillykke herfra . Karina har heldigvis valgt at blive ved os Hendes..

48 likes, 4 comments3 months ago

Comments are closed.

  • Velkommen

    Anlægsgartner Brian Stølegaard er et anlægsgartnerfirma der laver vedligehold af haver og anlæg, desuden beskæring, hækklipning og træfældning, flise og belægningsarbejde, om og anlægning af græsplæner, opfører trapper og størremure, sælger og vedligeholder kontorbeplantning og almindelig beplantning, private og erhverv kunder i 100 km omkreds fra Vejen Centrum. Derudover udfører vi snerydning og saltning til lokale private og erhverv i Vejen. Kontakt os hvis du vil vide mere, eller hvis du vil modtage et uforpligtende tilbud.
  • Stay Connected

Copyright - 2017