Vores service

Her på siden kan du se, hvilken slags arbejde vi laver. Vores arbejder tager vi meget højtideligt, hvilket sikre, at vores resultat altid er i top. Vi lægger en dyd i godt håndværk, og de bedste dage er dem med tilfredse kunder.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her på billedet er vi i gang med at lave lidt specielt.
Denne slags opgaver bliver ofte en stor del af vores hverdag og vi synes det er sjovt at finde på kreative løsninger. – Løsninger som ikke alle har.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Endnu en sjov dag hos Anlægsgartner Brian Stølegaard…
Denne slags opkræver kræver stor erfaring og uddannelse, men vi sikre altid at vores ansatte er bedst muligt uddannet og opdateret inden for vores branche.

Comments are closed.

  • Velkommen

    Anlægsgartner Brian Stølegaard er et anlægsgartnerfirma der laver vedligehold af haver og anlæg, desuden beskæring, hækklipning og træfældning, flise og belægningsarbejde, om og anlægning af græsplæner, opfører trapper og størremure, sælger og vedligeholder kontorbeplantning og almindelig beplantning, private og erhverv kunder i 100 km omkreds fra Vejen Centrum. Derudover udfører vi snerydning og saltning til lokale private og erhverv i Vejen. Kontakt os hvis du vil vide mere, eller hvis du vil modtage et uforpligtende tilbud.
  • Stay Connected

Copyright - 2017