Fliser og belægning i Kolding

Står du med en flise- og belægningsopgave, og leder du efter en, der kan klare belægning i Kolding eller resten af trekantsområdet? Hos Anlægsgartner Brian Stølegaard hjælper vi dig med brolægning samt flise- og belægningsarbejde af varierende slags – store som små.

Vi har stor erfaring med – og passion for – vores flise- og belægningsarbejde, og vi garanterer altid at levere en løsning, der passer til dine behov. Vi ved, at belægning kan tilbyde mange løsninger og ofte gøre haven mere funktionsdygtig, hvilket er en stor drivkraft for os. Måske du mangler en indkørsel til bilen? Drømmer om en flisebelagt terrasse? Trappetrin udført i granit?

Vi står altid klar til at komme med helt konkrete løsnings- og forbedringsforslag til dig. Vi kan bl.a. komme med forslag til, hvordan vi kan gøre din have mere funktionsdygtig eller opholdsvenlig. Men vi kommer naturligvis også ud og løser den opgave, du finder til os. Det vigtigste for os er, at vi leverer et resultat, du er tilfreds med og som holder længe.

fliser og belægning i Kolding
fliser og belægning i Kolding

En række af forskellige belægningsopgaver

Vi tilbyder at udføre en bred vifte af forskellige flise- og belægningsopgaver i trekantsområdet. Det er alt lige fra en simpel belægning af indkørsel til en større omlægning af haveindretningen.

Vi udfører flise- og belægningsarbejde i mange forskellige stenmaterialer, der vurderes og tilpasses alt efter behov og hensigt. Vi anlægger ofte med granit, da det både er en stentype af god kvalitet og flot udseende. Vi har dog også ofte anlagt fliseterrasser eller arbejdet med diverse kamp- og brosten. Kort sagt vil vi altid bestræbe os på at finde den stentype, du ønsker at pryde din have med.

Vi står altid klar til at komme med forslag til design og stentypevalg, men lytter naturligvis først og fremmest til dig og dine behov. Som anlægsgartnere arbejder vi både med planter og sten. Vi kombinerer naturligvis altid vores arbejde på en måde, der giver mening i forhold til omlægning af din have.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

Har du brug for hjælp til belægning i Kolding eller trekantsområdet generelt? Kontakt Anlægsgartner Brian Stølegaard på tlf. 40 96 27 49 eller på mail brian@stoelegaard.dk og tag en snak med os om dine muligheder eller få et uforpligtende tilbud på din belægningsopgave.

fliser og belægning i Kolding

Se vores andre ydelser

Plæneservice, beplantning, gravearbejde, beskæring, anlægi sten mm.

Haveservice

Har du brug for hjælp til haveservice i Kolding eller trekantsområdet? Vi hjælper med diverse haveservices – store som små - til den travle børnefamilie, det ældre par, virksomheden eller til dig, der bare gerne vil bruge tiden på noget andet end vedligeholdelse af haven.

Læs mere

Hækklipning

Har du en hæk, der trænger til en kærlig hånd? Vi varetager alle hækklipningsopgaver - uanset om det drejer sig om mindre hække, der skal tilpasses i form eller store, tilgroede hække, der kræver specialværktøj og –udstyr. Der findes ikke den overgroede hæk, vi ikke kan forvandle til en flot og markeret hæk. Vi har udstyret og erfaringen til at klare opgaven!

Læs mere

Træfældning

Anlægsgartner Brian Stølegaard tilbyder træfældning i Kolding og resten af trekantsområdet. Har du et eller flere træer, der står i vejen for havens helhedsidyl? Eller måske et risikotræ, der venter på den næste storm? Så kan du finde træfældning i Kolding hos os!

Læs mere

Fliser & belægning

Står du med en flise- og belægningsopgave, og leder du efter en, der kan klare belægning i Kolding eller resten af trekantsområdet? Hos Anlægsgartner Brian Stølegaard hjælper vi dig med brolægning samt flise- og belægningsarbejde af varierende slags – store som små.

Læs mere

Beplantning

Udsmyk haven med ny hæk, træer, planter eller smukke blomster. Vi udfører alle former for beplantning i haven. Om det er en hæk der skal sættes eller buske og træer eller hvad du lige tænker kunne passe ind i haven.

Læs mere

Græsplæne

Vi tilbyder ny anlæg af græsplæner eller renovering af eksisterende græsplæner. Har du behov for en ny græsplæne, så kommer vi gerne forbi og ser på opgaven med beplantning, renovering eller rullegræs.

Læs mere

Trapper & støttemure

Trænger du til at få renoveret dine trappe, støttemur eller anlagt nyt i forbindelse med byggeri, så står vi gerne til rådighed. Vi har mange års erfaring indenfor disse felter, så vi kan finde den løsning som passer bedst ind i dine ønsker og behov.

Læs mere

Indendørsbeplantning & planteservice

Er I trætte af at jeres planter ser visne og halv døde ud på kontoret eller savner I flotte grønne planter på kontoret, så har vi løsningen på det til Jer. Vi kommer gerne forbi og ser på, hvad der er af muligheder for netop Jeres virksomhed.

Læs mere

Træk i karrusellen