Nyanlæg eller renovering

Vi tilbyder ny anlæg af græsplæner eller renovering af eksisterende græsplæner.

Har du behov for en ny græsplæne, så kommer vi gerne forbi og ser på opgaven. Vi sørger for at jorden bliver gennemarbejdet, så plænen får de mest optimale betingelser, så som at få grubbet, fræst, fjernet sten og finplaneret området, så der ikke står store pytter af vand på den.

Vil du have en grøn brugbar græsplæne med det samme, så klarer vi det med rullegræs.

Ønskes en gammel græsplæne renoveret, så kan vi også sørge for det. Vi sørger for at den bliver vertikalskåret, rettet af med fint gartnermuld, efter sået og gødet.

Kontakt os allerede i dag

Hvis I er interesseret i at høre mere om Jeres muligheder for græsplænen i Kolding og trekantsområdet, så kontakt os allerede i dag på 40 96 27 49 eller mail brian@stoelegaard.dk og få uforpligtigende rådgivning.

Vi laver naturligvis en fast månedlig pris, der matcher arbejdsopgaven, så I er sikker på ikke at få nogle uforudsete omkostninger.

Se vores andre ydelser

Plæneservice, beplantning, gravearbejde, beskæring, anlægi sten mm.

Haveservice

Har du brug for hjælp til haveservice i Kolding eller trekantsområdet? Vi hjælper med diverse haveservices – store som små - til den travle børnefamilie, det ældre par, virksomheden eller til dig, der bare gerne vil bruge tiden på noget andet end vedligeholdelse af haven.

Læs mere

Hækklipning

Har du en hæk, der trænger til en kærlig hånd? Vi varetager alle hækklipningsopgaver - uanset om det drejer sig om mindre hække, der skal tilpasses i form eller store, tilgroede hække, der kræver specialværktøj og –udstyr. Der findes ikke den overgroede hæk, vi ikke kan forvandle til en flot og markeret hæk. Vi har udstyret og erfaringen til at klare opgaven!

Læs mere

Træfældning

Anlægsgartner Brian Stølegaard tilbyder træfældning i Kolding og resten af trekantsområdet. Har du et eller flere træer, der står i vejen for havens helhedsidyl? Eller måske et risikotræ, der venter på den næste storm? Så kan du finde træfældning i Kolding hos os!

Læs mere

Fliser & belægning

Står du med en flise- og belægningsopgave, og leder du efter en, der kan klare belægning i Kolding eller resten af trekantsområdet? Hos Anlægsgartner Brian Stølegaard hjælper vi dig med brolægning samt flise- og belægningsarbejde af varierende slags – store som små.

Læs mere

Beplantning

Udsmyk haven med ny hæk, træer, planter eller smukke blomster. Vi udfører alle former for beplantning i haven. Om det er en hæk der skal sættes eller buske og træer eller hvad du lige tænker kunne passe ind i haven.

Læs mere

Græsplæne

Vi tilbyder ny anlæg af græsplæner eller renovering af eksisterende græsplæner. Har du behov for en ny græsplæne, så kommer vi gerne forbi og ser på opgaven med beplantning, renovering eller rullegræs.

Læs mere

Trapper & støttemure

Trænger du til at få renoveret dine trappe, støttemur eller anlagt nyt i forbindelse med byggeri, så står vi gerne til rådighed. Vi har mange års erfaring indenfor disse felter, så vi kan finde den løsning som passer bedst ind i dine ønsker og behov.

Læs mere

Indendørsbeplantning & planteservice

Er I trætte af at jeres planter ser visne og halv døde ud på kontoret eller savner I flotte grønne planter på kontoret, så har vi løsningen på det til Jer. Vi kommer gerne forbi og ser på, hvad der er af muligheder for netop Jeres virksomhed.

Læs mere

Træk i karrusellen