Professionel hækklipning i Kolding

Professionel hækklipning i Kolding

Vi tilbyder professionel hækklipning i Kolding og resten af trekantsområdet til både private og erhverv!

Har du en hæk, der trænger til en kærlig hånd? Vi varetager alle slags hækklipningsopgaver. Det er uanset om det drejer sig om mindre hække, der skal tilpasses i form eller store eller tilgroede hække, der kræver specialværktøj og –udstyr. Der findes ikke den overgroede hæk, vi ikke kan forvandle til en flot og markeret hæk. Vi har udstyret og erfaringen til at klare opgaven!

Det kan give haven et helt nyt liv, når hækken står skarpt og velplejet. Det vil vi gerne hjælpe dig med at opnå! Men er der gået for lang tid siden sidste klipning, kan opgaven være blevet mere kompleks. Derfor står vi klar til hækklipning i Kolding og trekantsområdet af hække af alle størrelser og former.

hækklipning i Kolding og Vejen
hækklipning i Kolding og Vejen

Hækklipning tilpasses dine ønsker

Effektiv arbejdskraft og flotte resultater er i højsædet, når du bestiller hækklipning i Kolding hos os. Vi tilbyder naturligvis altid rådgivning omkring din hæk. Det kan f.eks. være fordelagtigt at indtænke parametre som sollys, vind eller haveindretning. Det er vigtige parametre, når man skal vurdere, hvordan hækken skal klippes og formes. Nogle oplever f.eks. at få mere sollys ind i haven efter at have sænket en hæk.

Vi konsulterer efter ønske, men lytter naturligvis altid først og fremmest til dine behov. Det vigtigste for os er, at du får en hæk, der passer til dine behov. Vi vurderer naturligvis hækkens øvrige tilstand, anser hvorvidt der er noget at være særlig opmærksom på og rådgiver herefter.

Efter arbejdsopgaven er udført, garanterer vi for at oprydde alt, der skulle være efterladt af hækkeaffald. Du slipper altså for al besværet! Vi udfører nemlig alle opgaver i forbindelse med hækklipning i Kolding, så du ender med et resultat, du kan være glad for hver eneste gang!

Kontakt os allerede i dag

Hvis du er interesseret i at høre mere om dine muligheder for hækklipning i Kolding og trekantsområdet, så kontakt os allerede i dag på telefon 40 96 27 49 eller på mail brian@stoelegaard.dk og få uforpligtende rådgivning.

Vi laver naturligvis et prisoverslag, der matcher arbejdsopgaven, så er du sikker på ikke at få nogle uforudsete omkostninger.

hækklipning i Kolding og Vejen

Se vores andre ydelser

Vi tilbyder mange forskellige services som som anlægsgartner i Kolding og omegn, bl.a. plæneservice, beplantning, gravearbejde, beskæring, anlægi sten mm.

Haveservice

Har du brug for hjælp til haveservice i Kolding eller trekantsområdet? Vi hjælper med diverse haveservices – store som små - til den travle børnefamilie, det ældre par, virksomheden eller til dig, der bare gerne vil bruge tiden på noget andet end vedligeholdelse af haven.

Læs mere

Hækklipning

Har du en hæk, der trænger til en kærlig hånd? Vi varetager alle hækklipningsopgaver - uanset om det drejer sig om mindre hække, der skal tilpasses i form eller store, tilgroede hække, der kræver specialværktøj og –udstyr. Der findes ikke den overgroede hæk, vi ikke kan forvandle til en flot og markeret hæk. Vi har udstyret og erfaringen til at klare opgaven!

Læs mere

Træfældning

Anlægsgartner Brian Stølegaard tilbyder træfældning i Kolding og resten af trekantsområdet. Har du et eller flere træer, der står i vejen for havens helhedsidyl? Eller måske et risikotræ, der venter på den næste storm? Så kan du finde træfældning i Kolding hos os!

Læs mere

Fliser & belægning

Står du med en flise- og belægningsopgave, og leder du efter en, der kan klare belægning i Kolding eller resten af trekantsområdet? Hos Anlægsgartner Brian Stølegaard hjælper vi dig med brolægning samt flise- og belægningsarbejde af varierende slags – store som små.

Læs mere

Beplantning

Udsmyk haven med ny hæk, træer, planter eller smukke blomster. Vi udfører alle former for beplantning i haven. Om det er en hæk der skal sættes eller buske og træer eller hvad du lige tænker kunne passe ind i haven.

Læs mere

Græsplæne

Vi tilbyder ny anlæg af græsplæner eller renovering af eksisterende græsplæner. Har du behov for en ny græsplæne, så kommer vi gerne forbi og ser på opgaven med beplantning, renovering eller rullegræs.

Læs mere

Trapper & støttemure

Trænger du til at få renoveret dine trappe, støttemur eller anlagt nyt i forbindelse med byggeri, så står vi gerne til rådighed. Vi har mange års erfaring indenfor disse felter, så vi kan finde den løsning som passer bedst ind i dine ønsker og behov.

Læs mere

Indendørsbeplantning & planteservice

Er I trætte af at jeres planter ser visne og halv døde ud på kontoret eller savner I flotte grønne planter på kontoret, så har vi løsningen på det til Jer. Vi kommer gerne forbi og ser på, hvad der er af muligheder for netop Jeres virksomhed.

Læs mere

Træk i karrusellen