Din professionelle anlægsgartner i Kolding

Det kan være svært at finde tid til havearbejdet i en travl hverdag – men alligevel vil vi alle gerne have en smuk og hyggelig have, som vi kan tilbringe tid i sammen med hele familien året rundt.

Hos Anlægsgartner Brian Stølegaard har vi siden marts 2001 hjulpet kunder i både Vejen, Kolding og resten af trekantsområdet med havearbejdet. Vi har blandt andet hjulpet med træfældning, hækklipning, beplantning, belægning og løbende vedligehold af haver i form af haveservice. Samlet har vi med hele 8 mand i højsæsonen faktisk hele 50 års erfaring som anlægsgartner, og vi har i disse år set lidt af hvert. Vi kan således hjælpe med både små og store opgaver for at skabe den perfekte have til dig.

Din anlægsgartner til din drømmehave

Vores mål er at skabe din drømmehave – en have, som du og din familie kan få glæde af året rundt. Det gør vi ved at arbejde sammen, både med hinanden og selvfølgelig sammen med dig. Vi lytter til dine ønsker og behov og skaber i fællesskab med dig den perfekte løsning.

Skal vi tage en uforpligtende snak om dine ønsker til drømmehaven? Du er altid velkommen til at ringe til os på tlf. 40 96 27 49 eller skrive en besked til os på brian@stoelegaard.dk.

Se vores ydelser

Plæneservice, beplantning, gravearbejde, beskæring, anlægi sten mm.

Haveservice

Har du brug for hjælp til haveservice i Kolding eller trekantsområdet? Vi hjælper med diverse haveservices – store som små - til den travle børnefamilie, det ældre par, virksomheden eller til dig, der bare gerne vil bruge tiden på noget andet end vedligeholdelse af haven.

Læs mere

Hækklipning

Har du en hæk, der trænger til en kærlig hånd? Vi varetager alle hækklipningsopgaver - uanset om det drejer sig om mindre hække, der skal tilpasses i form eller store, tilgroede hække, der kræver specialværktøj og –udstyr. Der findes ikke den overgroede hæk, vi ikke kan forvandle til en flot og markeret hæk. Vi har udstyret og erfaringen til at klare opgaven!

Læs mere

Træfældning

Anlægsgartner Brian Stølegaard tilbyder træfældning i Kolding og resten af trekantsområdet. Har du et eller flere træer, der står i vejen for havens helhedsidyl? Eller måske et risikotræ, der venter på den næste storm? Så kan du finde træfældning i Kolding hos os!

Læs mere

Fliser & belægning

Står du med en flise- og belægningsopgave, og leder du efter en, der kan klare belægning i Kolding eller resten af trekantsområdet? Hos Anlægsgartner Brian Stølegaard hjælper vi dig med brolægning samt flise- og belægningsarbejde af varierende slags – store som små.

Læs mere

Beplantning

Udsmyk haven med ny hæk, træer, planter eller smukke blomster. Vi udfører alle former for beplantning i haven. Om det er en hæk der skal sættes eller buske og træer eller hvad du lige tænker kunne passe ind i haven.

Læs mere

Græsplæne

Vi tilbyder ny anlæg af græsplæner eller renovering af eksisterende græsplæner. Har du behov for en ny græsplæne, så kommer vi gerne forbi og ser på opgaven med beplantning, renovering eller rullegræs.

Læs mere

Trapper & støttemure

Trænger du til at få renoveret dine trappe, støttemur eller anlagt nyt i forbindelse med byggeri, så står vi gerne til rådighed. Vi har mange års erfaring indenfor disse felter, så vi kan finde den løsning som passer bedst ind i dine ønsker og behov.

Læs mere

Indendørsbeplantning & planteservice

Er I trætte af at jeres planter ser visne og halv døde ud på kontoret eller savner I flotte grønne planter på kontoret, så har vi løsningen på det til Jer. Vi kommer gerne forbi og ser på, hvad der er af muligheder for netop Jeres virksomhed.

Læs mere

Træk i karrusellen