Træfældning i Kolding

Anlægsgartner Brian Stølegaard tilbyder træfældning i Kolding og resten af trekantsområdet. Har du et eller flere træer, der står i vejen for havens helhedsidyl? Eller måske et risikotræ, der venter på den næste storm? Så kan du finde træfældning i Kolding hos os!

Vi fælder træer sikkert og professionelt med fokus på en effektiv udførelse og holdbart resultat. Vi vurderer altid området, der omringer træet for at lave en kontrolleret udregning for, hvordan vi får træet til at falde mest hensigtsmæssigt. Der bruges forskellige fældeteknikker alt efter træets omgivelser, omfang og styrke, og det er vigtigt, at man har forstand på disse, før man giver sig i kast med træfældning. Er der f.eks. ikke tilstrækkelig plads til at fælde træet på traditionel vis, kan det være nødvendigt først at topkappe træet, eller hælder træet til den forkerte side, kan der være behov for en indtrækning.

træfældning i Kolding i Vejen
træfældning i Kolding og Vejen

Oprydning af træaffald

Når vi udfører træfældning i Kolding og omegn, rydder vi naturligvis op efter os selv, som du ønsker det. Du kan både vælge at beholde træet efter fældning, f.eks. til brænde, eller lade os tage træet med, så haven er efterladt helt fri.

Vi oprydder naturligvis alt træaffald og transporterer det bort, så du bliver efterladt uden oprydning. Det er med andre ord træfældning, du kan regne med!

Få en professionel til opgaven

Vi har kvalitet og sikkerhed i fokus, når vi udfører træfældning i Kolding og resten af trekantsområdet. Vi påtager os alle træfældningsopgaver – store som små.

Der er mange risici involveret i træfældning, særligt når et stort træ skal fældes. Det er derfor sikrest at bestille en professionel til træfældning. Der er mange tilfælde af husejere, der har haft uheldige konsekvenser af selv at begive sig ud i at fælde træer eller topkappe. Det kan både være personuheld i forbindelse med betjening af farligt eller dårligt værktøj eller ødelæggelse af bygninger og andre nærliggende genstande. Du kan undgå at blive en af dem!

Kontakt os allerede i dag på telefon 40 96 27 49 eller på mail brian@stoelegaard.dk og hør om dine muligheder for træfældning i Kolding og resten af trekantsområdet.

Vi vurderer naturligvis arbejdsopgaven og udregner en fair pris på træfældning, der matcher. Med vores professionelle træfældning kan du være tryg i at vide, du får en pris, der matcher sikkerheden.

træfældning i Kolding og Vejen

Se vores andre ydelser

Vi tilbyder mange forskellige services som anlægsgartner i Kolding og omegn, bl.a. plæneservice, beplantning, gravearbejde, beskæring, anlægi sten mm.

Haveservice

Har du brug for hjælp til haveservice i Kolding eller trekantsområdet? Vi hjælper med diverse haveservices – store som små - til den travle børnefamilie, det ældre par, virksomheden eller til dig, der bare gerne vil bruge tiden på noget andet end vedligeholdelse af haven.

Læs mere

Hækklipning

Har du en hæk, der trænger til en kærlig hånd? Vi varetager alle hækklipningsopgaver - uanset om det drejer sig om mindre hække, der skal tilpasses i form eller store, tilgroede hække, der kræver specialværktøj og –udstyr. Der findes ikke den overgroede hæk, vi ikke kan forvandle til en flot og markeret hæk. Vi har udstyret og erfaringen til at klare opgaven!

Læs mere

Træfældning

Anlægsgartner Brian Stølegaard tilbyder træfældning i Kolding og resten af trekantsområdet. Har du et eller flere træer, der står i vejen for havens helhedsidyl? Eller måske et risikotræ, der venter på den næste storm? Så kan du finde træfældning i Kolding hos os!

Læs mere

Fliser & belægning

Står du med en flise- og belægningsopgave, og leder du efter en, der kan klare belægning i Kolding eller resten af trekantsområdet? Hos Anlægsgartner Brian Stølegaard hjælper vi dig med brolægning samt flise- og belægningsarbejde af varierende slags – store som små.

Læs mere

Beplantning

Udsmyk haven med ny hæk, træer, planter eller smukke blomster. Vi udfører alle former for beplantning i haven. Om det er en hæk der skal sættes eller buske og træer eller hvad du lige tænker kunne passe ind i haven.

Læs mere

Græsplæne

Vi tilbyder ny anlæg af græsplæner eller renovering af eksisterende græsplæner. Har du behov for en ny græsplæne, så kommer vi gerne forbi og ser på opgaven med beplantning, renovering eller rullegræs.

Læs mere

Trapper & støttemure

Trænger du til at få renoveret dine trappe, støttemur eller anlagt nyt i forbindelse med byggeri, så står vi gerne til rådighed. Vi har mange års erfaring indenfor disse felter, så vi kan finde den løsning som passer bedst ind i dine ønsker og behov.

Læs mere

Indendørsbeplantning & planteservice

Er I trætte af at jeres planter ser visne og halv døde ud på kontoret eller savner I flotte grønne planter på kontoret, så har vi løsningen på det til Jer. Vi kommer gerne forbi og ser på, hvad der er af muligheder for netop Jeres virksomhed.

Læs mere

Træk i karrusellen