Professionel haveservice i Kolding

Professionel haveservice i Kolding

Har du brug for hjælp til haveservice i Kolding eller trekantsområdet? Vi hjælper med diverse haveservices – store som små – for den travle børnefamilie, det ældre par, virksomheden eller til dig, der bare gerne vil bruge tiden på noget andet end vedligeholdelse af haven.

Vi tilbyder både abonnement- og enkeltløsninger. Det betyder, at uanset om du ønsker en engangsbehandling eller en skemalagt vedligeholdelse af haven, kan du finde det her hos os.

Vores enkeltbehandlinger bestilles fx i situationer, hvor haven har fået lov til at gro til (for) længe, og hvor der er behov for en gennemgribende tilpasning af planternes forgrening. Vi har stor erfaring med at omlægge gamle, tilgroede haver til nye, smukke og åbne arealer, der er skræddersyet efter den enkelte kundes behov og ønsker.

Yderligere oplever vi, at mange har fordel i at få ordnet og istandsat haven inden videresalg af hus.

haveservice i Kolding og Vejen
haveservice i Kolding og Vejen

Vi tilbyder forårsklargøring af haven

Det er også populært at bestille den såkaldte forårsklargøring af haven. Her kommer vi ud og gør haven fuldkommen klar til de næste, varmere måneder. En forårsklargøring vil ofte inkludere årets første slåning af græsplænen – det er typisk omkring april -, fjernelse af diverse blade og ukrudt, eventuel klipning af hække, buske og træer, klargørelse af bede og/eller køkkenhave og lignende opgaver. Klargøringen kan naturligvis skræddersys efter dit behov.

Du er altid velkommen til at kontakte os, uanset hvilket haveopgave du står med. Vi kan hjælpe dig med alt fra vedligeholdelse og forårsklargørelse til den helt store omgang i din have. Det er haveservice i Kolding og omegn, du kan regne med!

Haveservice til dine behov

Hos Anlægsgartner Brian Stølegaard har vi en stor passion for gartnerfaget. Vi bestræber os derfor på at udøve den bedste haveservice i Kolding og resten af trekantsområdet.

Hvis du drømmer om aldrig at skulle tænke på vedligeholdelse af haven igen, er en pakkeløsning det rette valg for dig. Med en pakkeløsning aftaler vi sammen, hvordan vi kan udføre haveservice, der passer bedst ind i din kalender. Vi laver naturligvis et prisoverslag, inden vi udfører nogen form for haveservice. På den måde er du fuldkommen sikker på at undgå uforudsete omkostninger.

Er du nysgerrig efter at høre mere om dine muligheder for haveservice i Kolding og resten af trekantsområdet?

Kontakt os allerede i dag på tlf. 40 96 27 49 eller på mail brian@stoelegaard.dk og få en uforpligtende snak om din have.

haveservice i Kolding og Vejen

Se vores andre ydelser

Vi tilbyder også mange andre ydelser end kun haveservice i Kolding og omegn. Vi tilbyder bl.a. også plæneservice, beplantning, gravearbejde, beskæring og anlæg i sten mm.

Haveservice

Har du brug for hjælp til haveservice i Kolding eller trekantsområdet? Vi hjælper med diverse haveservices – store som små - til den travle børnefamilie, det ældre par, virksomheden eller til dig, der bare gerne vil bruge tiden på noget andet end vedligeholdelse af haven.

Læs mere

Hækklipning

Har du en hæk, der trænger til en kærlig hånd? Vi varetager alle hækklipningsopgaver - uanset om det drejer sig om mindre hække, der skal tilpasses i form eller store, tilgroede hække, der kræver specialværktøj og –udstyr. Der findes ikke den overgroede hæk, vi ikke kan forvandle til en flot og markeret hæk. Vi har udstyret og erfaringen til at klare opgaven!

Læs mere

Træfældning

Anlægsgartner Brian Stølegaard tilbyder træfældning i Kolding og resten af trekantsområdet. Har du et eller flere træer, der står i vejen for havens helhedsidyl? Eller måske et risikotræ, der venter på den næste storm? Så kan du finde træfældning i Kolding hos os!

Læs mere

Fliser & belægning

Står du med en flise- og belægningsopgave, og leder du efter en, der kan klare belægning i Kolding eller resten af trekantsområdet? Hos Anlægsgartner Brian Stølegaard hjælper vi dig med brolægning samt flise- og belægningsarbejde af varierende slags – store som små.

Læs mere

Beplantning

Udsmyk haven med ny hæk, træer, planter eller smukke blomster. Vi udfører alle former for beplantning i haven. Om det er en hæk der skal sættes eller buske og træer eller hvad du lige tænker kunne passe ind i haven.

Læs mere

Græsplæne

Vi tilbyder ny anlæg af græsplæner eller renovering af eksisterende græsplæner. Har du behov for en ny græsplæne, så kommer vi gerne forbi og ser på opgaven med beplantning, renovering eller rullegræs.

Læs mere

Trapper & støttemure

Trænger du til at få renoveret dine trappe, støttemur eller anlagt nyt i forbindelse med byggeri, så står vi gerne til rådighed. Vi har mange års erfaring indenfor disse felter, så vi kan finde den løsning som passer bedst ind i dine ønsker og behov.

Læs mere

Indendørsbeplantning & planteservice

Er I trætte af at jeres planter ser visne og halv døde ud på kontoret eller savner I flotte grønne planter på kontoret, så har vi løsningen på det til Jer. Vi kommer gerne forbi og ser på, hvad der er af muligheder for netop Jeres virksomhed.

Læs mere

Træk i karrusellen